• +31630906204
  • info@tekst-toko.nl

Tekst controleren voor vele doeleinden

Wil je graag foutloze teksten aanleveren bij je vereniging of de school waar je werkt?
Of je wil je graag dat iemand voor jouw hobby de eindredactie doet?
Een sollicitatiebrief sturen in goed Nederlands?

Laat teksten controleren maar aan mij over. Graag neem ik dit jou als taalexpert uit handen. Vanaf 2011 help ik mensen die schrijven voor diverse doeleinden en het is mijn missie om de Nederlandse taal in het algemeen te verbeteren.

Controleren van tekst voor iedereen

Ik controleer veel teksten van studenten en ondernemers, maar ook steeds meer voor particulieren die de Nederlandse taal nog best wel lastig vinden. Teksten aanleveren zonder hinderlijke grammatica- of spelfouten is voor velen nou eenmaal een prettig idee. Of het nou om een sollicitatie gaat, een stukje in de krant of het clubblad of een heel belangrijke mail. Na mijn controle kun je met een gerust hart je teksten versturen.

Belangrijk om te weten is dat ik me bij het controleren nooit met de inhoud bemoei. Ik kan dus nooit iets herschrijven waar jij niet achter staat.

Tekst controleren met een missie

Twaalf jaar lang werkte ik als docent Managementvaardigheden en Communicatie in het hoger onderwijs. Ik merkte bij studenten hoe slecht het met de Nederlandse taal gesteld was. Dit deed mij besluiten om een bedrijf op te starten in het controleren van teksten. Om zo anderen te helpen met het verbeteren van hun Nederlands. Ik verbeter niet alleen, maar laat ook zien wat juist is. Zo kan iedereen ook steeds beter worden in Nederlands.

Mijn werkwijze bij tekst controleren

Nadat wij de exacte werkzaamheden (per mail) hebben besproken, zal ik de tijdsduur en de kosten bepalen. Na jouw akkoord hierop mail je alle tekst naar info@tekst-toko.nl in een Word- document. Als je het afgesproken bedrag hebt overgemaakt, ga ik meteen voor je aan de slag.

Je ontvangt één exemplaar, feedback (fb1), van de tekst met alle wijzigingen in de kantlijn en één exemplaar, feedback 2 (fb2), waarin alle wijzigingen al zijn verwerkt. Je leert dus meteen bij over de Nederlandse taal en hebt ook direct de uiteindelijke tekst die je kunt versturen.

De kosten van mijn tekstcontrole

De kosten van het tekst controleren hangen uiteraard af van de grootte van het document.
Het standaardtarief is € 0,009 per woord en daarnaast reken ik een starttarief van € 5,00.

Voor dit standaardtarief ontvang je de gecorrigeerde tekst in ieder geval binnen een week retour. In veel gevallen zal een gecorrigeerde tekst sneller bij je terug zijn.

Tekst controleren met spoed

Je kunt bij spoed jouw tekst(en) ook binnen 24 uur retour ontvangen. De kosten bedragen dan € 0,016 per woord met een maximum van 5000 woorden en een starttarief van € 10,-. Dit is uitermate handig als je tegen een deadline aan zit.

“Teksttoko is echt een aanrader. Josine kijkt vaak dezelfde dag nog voor je na. Echt super aardig van haar. Nog nooit zo positief geweest! De feedback die je krijgt is zeker duidelijk en je weet precies wat je fout hebt gedaan.”
Mo

Heb jij tekst om te controleren?

Stuur gerust een mail naar info@tekst-toko.nl en vermeld het aantal woorden en geef aan wanneer je graag jouw tekst of teksten retour ziet. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Om snel na te gaan wat ongeveer jouw kosten worden, kun je in Word heel makkelijk nagaan hoeveel woorden je totaal hebt: Selecteer alle tekst en ga dan in het menu naar ‘Extra – Aantal woorden’. 

Korting met de ‘pre-paid’-kaart!

Wanneer je regelmatig teksten laat controleren, kun je ook kiezen voor een ‘pre-paid’-kaart. Met een ‘pre-paid’-kaart betaal je slechts € 0,006 per woord!
Je kunt dan kiezen uit een kaart van € 50,00 of € 100,00. Je tegoed blijft onbeperkt geldig.

Heb je vragen over de pre-paid-kaart? Neem dan contact met mij op.


Ik geef geen cursussen in de Nederlandse taal en schrijf ook geen teksten. Wel verwijs ik jou graag naar een tekstschrijver die jouw informatie vlot kan verwoorden en online beter vindbaar kan maken.

Hulp nodig?

Klik hiernaast op contact, vul het formulier in en tekst-toko.nl neemt zo snel mogelijk contact met u op!