• +31630906204
  • info@tekst-toko.nl

Spellingcheck voor jouw boek

Zou je graag een boek uitgeven waar geen enkele taalfout in staat?
En wil je dat lezers je werk uiterst serieus nemen?

Dan is mijn uitgebreide spellingcheck een verstandige keuze. Als je manuscript veel spelling- en grammaticafouten bevat, zal het zonder pardon worden teruggestuurd. Dit kost je veel extra tijd. Bij het nakijken bemoei ik me nooit met de inhoud van je verhaal. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ik iets herschrijf waar jij niet achter staat.

Na mijn spellingcheck stuur jij je manuscript met een gerust hart op naar meerdere uitgeverijen.

Veel auteurs doen de spellingscheck

Je bent niet de enige auteur die moeite heeft met spelling, grammatica of het gebruik van leestekens. Schaam je maar niet hoor. Ik controleer manuscripten voor auteurs in Nederland, België en de Nederlandse Antillen. Kinderboeken, romans en thrillers, ik heb al veel genres mogen lezen in mijn spellingcheck. Jouw geschreven verhaal is bij mij in goede handen. Ik kijk alles woord voor woord na.

In 2011 ben ik mijn bedrijf gestart om de Nederlandse schrijfvaardigheid onder studenten te verbeteren. Tegenwoordig help ik iedereen die twijfelt over zijn of haar geschreven taal. Alle teksten zijn welkom voor mijn spellingcheck.

Werkwijze van mijn spellingcheck

Als we de werkzaamheden (per mail) hebben besproken, geef ik de tijdsduur en de kosten aan. Na je akkoord hierop mail je het manuscript in een Word-document naar info@tekst-toko.nl. Vervolgens ga ik aan de slag als je het afgesproken bedrag hebt overgemaakt.

Je ontvangt, binnen de afgesproken tijd, één exemplaar, feedback 1 (fb1), van de tekst met alle wijzigingen in de kantlijn en één exemplaar, feedback 2 (fb2), waarin alle wijzigingen al zijn verwerkt.

Je verhaal na de spellingcheck in feedback 2 (fb2) kun je meteen sturen naar uitgeverijen en met het feedback 1 (fb1) bestand leer je dus meteen bij over de Nederlandse taal.

De kosten van de spellingcheck 

De kosten van de uitgebreide check hangen uiteraard af van de grootte van het document. Het standaardtarief voor auteurs is € 0,009 ct. per woord en daarnaast reken ik een starttarief van € 5,00. Voor dit tarief ontvang je jouw manuscript in ieder geval binnen de afgesproken tijd retour.

“Josine heeft mijn kinderboek ‘Frisse Frits in vieze Vlekjesland’ nagelopen. Het is toch een erg prettig idee dat een taalprofessional alles nog even goed checkt.”
Berry ten Hoven
Kinderboekenschrijver

Heb jij een manuscript voor de spellingcheck?

Stuur dit dan in een mail naar info@tekst-toko.nl en vermeld wanneer je jouw manuscript graag terugziet. Vermeld ook het aantal woorden in het bestand. Vervolgens neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Om alvast het aantal woorden voor de spellingcheck na te gaan, kun je in Word heel makkelijk alles selecteren en dan in het menu naar ‘Extra – Aantal woorden’ gaan.

Korting met de ‘pre-paid’-kaart!

Wanneer je regelmatig teksten laat controleren, kun je ook kiezen voor een ‘pre-paid’-kaart. Met een ‘pre-paid’-kaart betaal je slechts € 0,007 per woord!
Je kunt dan kiezen uit een kaart van € 50,00 of € 100,00. Je tegoed blijft onbeperkt geldig.

Heb je vragen over de pre-paid-kaart? Neem dan contact met mij op.

Ik geef geen cursussen in de Nederlandse taal en schrijf ook geen teksten. Wel verwijs ik jou graag naar een tekstschrijver die jouw informatie vlot kan verwoorden en online beter vindbaar kan maken..

Hulp nodig?

Klik hiernaast op contact, vul het formulier in en tekst-toko.nl neemt zo snel mogelijk contact met u op!