• +31630906204
  • info@tekst-toko.nl

Reacties

5 Comments

Chermaine

januari 23, 2018 at 12:23 pm

Bedankt voor alle hulp omtrent het nakijkservice van de afgelopen jaren. Ik ben meer dan tevreden over alle aangepaste stukken. Daarnaast kreeg ik goede feedback als ik bijv. onvoldoende toelichting had gegeven op een stuk. Tekst-toko is absoluut een aanrader!!

Koninklijke Rotterdamsche Lloyd Erfgoed Centrum

mei 2, 2018 at 5:33 pm

Wat de reden ook mag zijn: slordigheid, tijdgebrek of gewoon een ‘idiom-black-out’ ….. de fouten in onze teksten verdwijnen als sneeuw voor de zon als Tekst-Toko de stofzuiger er ‘overheen haalt’ (of is het ‘over heenhaalt?’). Als ‘Koninklijke’ mogen we helaas niet meer reclame maken!

Kalsoom

mei 25, 2018 at 4:28 pm

Hele fijne begeleiding en service! Ik ben er onwijs tevreden mee.

Michael

september 21, 2018 at 11:37 am

Ik kan iedereen tekst-toko aanraden die hulp nodig bij het laten controleren van zijn of haar teksten. Josine is erg behulpzaam en haar werkwijze bevalt mij erg goed.

Aline

september 12, 2019 at 1:58 pm

Hele fijn begeleiding vanaf mijn eerste jaar tot mijn vierde, heb altijd hogere cijfers gehad in mijn verslagen, beroepsproduct en uiteraard mijn scriptie. Altijd op tij met het nakijken ook wanneer ik het op laatste moment had gestuurd. Zonder tekst-toko (Josine) zal ik mijn opleiding niet netjes konden afronden. Ik raad iedereen om met haar in contact te komen als je ergens tegen aan zit. Super tevreden ermee!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig?

Klik hiernaast op contact, vul het formulier in en tekst-toko.nl neemt zo snel mogelijk contact met u op!