• +31630906204
  • info@tekst-toko.nl

Redigeren van teksten voor ondernemers

Wil jij met je teksten in één keer professioneel overkomen bij je (potentiële) klanten?
Met kwalitatief goede teksten op je website, in je blogs, advertenties, flyers en brochures.

Dan help ik jou graag met het voorkomen van spelling- en grammaticafouten. Je klanten nemen je anders minder serieus. Laat je teksten door mij redigeren. Dan maak je meteen de juiste eerste indruk en kom je nog beter voor de dag

Professioneler overkomen met je tekst

Of het nu om een kleine tekst voor een flyer gaat of om het redigeren van teksten voor een compleet E-book, ik heb al veel verschillende teksten onder ogen gehad. Veel ondernemers hebben behoefte aan die screening om professioneel over te komen.

Potentiële klanten kunnen bij lelijke taalfouten (onbewust) denken dat je ook niet zo professioneel bent in je werkzaamheden. Dat is het laatste dat je wilt. Wees gerust, want ik kijk alles woord voor woord na en redigeer teksten waar nodig.

Ik ben mijn bedrijf in 2011 gestart om de Nederlandse schrijfvaardigheid in teksten van studenten te verbeteren. Tegenwoordig help ik ook zzp’ers en ondernemers die twijfelen over hun geschreven taal en zich vooral willen focussen op hun werk: klanten helpen. Ik help je met al jouw tekst-redigeerklussen!

Werkwijze voor het redigeren van teksten

Eerste bespreken we wat je wilt bereiken met je tekst, vervolgens bepalen we samen de werkzaamheden. Dit kan telefonisch of per mail, we bespreken tevens de tijdsduur en de kosten. Na jouw akkoord hierop mail je alle tekst in Word-documenten naar info@tekst-toko.nl. Vervolgens ga ik aan de slag als je het afgesproken bedrag hebt overgemaakt.

Je ontvangt, binnen de afgesproken tijd, één exemplaar, feedback 1 (fb1), van de tekst met alle wijzigingen in de kantlijn en één exemplaar, feedback 2 (fb2), waarin alle wijzigingen al zijn verwerkt.

De geredigeerde teksten in feedback 2 (fb2) kun je dus meteen gebruiken voor je doel en  met het feedback 1 (fb1) bestand leer je dus meteen bij over de Nederlandse taal.

De kosten van het teksten redigeren

De kosten voor het redigeren van teksten hangt uiteraard af van de grootte van het document. Het standaardtarief is € 0,009 per woord en daarnaast reken ik een starttarief van € 5,00. Voor dit standaardtarief ontvang je de gecorrigeerde tekst in ieder geval binnen een week retour. In veel gevallen zal je een gecorrigeerde tekst sneller terug hebben.

Redigeren van teksten met spoed

Je kunt bij spoed je tekst(en) ook binnen 24 uur retour ontvangen. De kosten zijn dan
€ 0,016 per woord met een maximum van 5000 woorden met een starttarief van € 10,-. Dit is uitermate handig als je tegen een deadline aan zit. Bijvoorbeeld als teksten na het redigeren snel naar een drukker of de krant moeten.

“Josine ondersteunt mij op een praktische manier bij mijn schrijfproces. Zij is zeer betrouwbaar, snel en accuraat. Ze doet altijd iets meer dan dat ik gevraagd heb. Voor mij is ze een echte professional.”
Marvin Sutherland
Essential Leadership

Heb jij teksten om te redigeren?

Stuur dan een mail naar info@tekst-toko.nl met jouw tekst. Vermeld wanneer je jouw teksten graag terugziet. Vervolgens neem ik binnen acht uur contact met je op met een prijsopgave en doorlooptijd.

Korting met de ‘pre-paid’-kaart!

Wanneer je regelmatig teksten laat controleren, kun je ook kiezen voor een ‘pre-paid’-kaart. Met een ‘pre-paid’-kaart betaal je slechts € 0,007 per woord!
Je kunt dan kiezen uit een kaart van € 50,00 of € 100,00. Je tegoed blijft onbeperkt geldig.

Heb je vragen over de pre-paid-kaart? Neem dan contact met mij op.

Ik geef geen cursussen in de Nederlandse taal en schrijf ook geen teksten. Wel verwijs ik jou graag naar een tekstschrijver die jouw informatie vlot kan verwoorden en online beter vindbaar kan maken.

Hulp nodig?

Klik hiernaast op contact, vul het formulier in en tekst-toko.nl neemt zo snel mogelijk contact met u op!