• +31630906204
  • info@tekst-toko.nl

Scriptie laten nakijken of brief controleren?

Wil je graag je scriptie of rapport zonder fouten inleveren bij je docent?
Of wil je na je studie een foutloze sollicitatiebrief sturen naar die droomwerkgever?

Laat dan je brief, rapport of scriptie nakijken door een taalprofessional. Vanaf 2011 heb ik al honderden studenten geholpen met het sneller afstuderen en het vergroten van kansen bij een werkgever.

Je scriptie of rapport in één keer goed

Als student doe je regelmatig onderzoek waarvan je de resultaten uitwerkt in een scriptie of rapport. Het kost veel tijd om steeds je werk te moeten aanpassen, omdat er onnodige spelling- en grammaticafouten in staan. Beter kun je jouw rapport of scriptie meteen door mij laten nakijken. Je hoeft je werk dan maar één keer in te leveren en dat scheelt jou heel veel tijd.

Solliciteren zonder spelfouten

Een werkgever neemt je serieuzer als je een brief stuurt in correct Nederlands. Met lelijke spelfouten kan hij of zij denken dat je ook niet nauwkeurig in de functie zult zijn en je daarom niet uitnodigen voor een gesprek. Neem het zekere voor het onzekere en laat mij er even naar kijken.

Bij het nakijken van een scriptie, rapport of sollicitatiebrief bemoei ik me nooit met de inhoud. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ik iets herschrijf waar jij niet achterstaat.

Scriptie laten nakijken met een gerust hart

Je bent niet de enige die moeite heeft met spelling, grammatica en het gebruik van leestekens en stijl. Ik schrijf voor studenten van het MBO, HBO en Universiteiten in Nederland, België en de Nederlandse Antillen. Omdat ik jarenlang in het hoger onderwijs werkte, weet ik wat er speelt onder studenten en begrijp ik waar de problemen zitten. Jouw teksten zijn dus in goede handen bij mij.

Werkwijze van rapport, brief of scriptie laten nakijken

Wanneer je teksten in Word naar mij stuurt, ontvang je binnen een week, meestal sneller, twee Word-documenten retour.

Je ontvangt één exemplaar, feedback (fb1), van de tekst met alle wijzigingen in de kantlijn en één exemplaar, feedback 2 (fb2), waarin alle wijzigingen al zijn verwerkt. Je leert dus bij over de Nederlandse taal en hebt ook de uiteindelijke tekst die je meteen kunt inleveren of versturen.

Speciale tarieven voor studenten

Gelukkig voor jou hanteer ik voor studenten zeer schappelijke prijzen. Of je nou een rapport, sollicitatiebrief met CV of scriptie wilt laten nakijken, ik corrigeer je teksten voor slechts € 0,007 cent per woord met een starttarief van € 5,-. Voor het nakijken van een scriptie met maximaal 10.000 woorden ben je € 55,00 kwijt. Ieder woord extra komt dan weer op 0,007 cent per woord. 

Rapport, brief of scriptie laten nakijken met spoed

Heb je een termijn waarvoor je iets moet aanleveren en komt de einddatum al snel in zicht? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sollicitatie of deadline voor het inleveren van je scriptie. Dan kun je jouw tekst(en) ook binnen drie dagen of 24 uur retour ontvangen.

De kosten bedragen dan voor drie dagen € 0,009 ct. per woord met een starttarief van € 7,50.

Heb je de tekst binnen 24 uur nodig dan zijn de kosten € 0,014 per woord met een maximum van 5000 woorden en een starttarief van € 10,-. Dit betekent dat je voor 5000 woorden € 80,- betaalt.

“Ik ben heel tevreden over de nakijkservice van de afgelopen jaren. Josine gaf me altijd goede feedback als ik een stuk niet voldoende had toegelicht. Tekst-toko is absoluut een aanrader.”
Chermaine

Kun je mijn hulp ook wel gebruiken?

Stuur dan een mail naar info@tekst-toko.nl en vermeld het aantal woorden en wanneer je jouw tekst (teksten) graag retour hebt. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Ook geef ik je graag advies over hoe je jouw rapport of scriptie kunt structureren. Hier reken ik een bedrag van € 12,50 voor.

Om snel na te gaan wat ongeveer jouw kosten worden, kun je in Word heel makkelijk nagaan hoeveel woorden je totaal hebt: Selecteer alle tekst en ga dan in het menu naar ‘Extra – Aantal woorden’.

Ik schrijf zelf geen teksten. Daarvoor verwijs ik jou graag naar een tekstschrijver die jouw informatie vlot kan verwoorden en structureren.

Hulp nodig?

Klik hiernaast op contact, vul het formulier in en tekst-toko.nl neemt zo snel mogelijk contact met u op!