• +31630906204
  • info@tekst-toko.nl

Spellingcheck voor studenten en net afgestudeerden

Je doet als student regelmatig onderzoek waarvan je de resultaten uitwerkt in een rapport. Bij het afstuderen dien je een gedegen scriptie af te leveren en als je solliciteert naar de baan van je dromen kun je maar beter goed overkomen. Met een rapport, scriptie en sollicitatiebrief vol storende spel-, grammatica- of stijlfouten maak je niet zo’n goede indruk.

Gelukkig is tekst-toko.nl er die voor een zeer schappelijke prijs al jouw, in het Nederlands geschreven, teksten nakijkt en corrigeert. Met de grammatica- en spellingcheck kom jij met al jouw teksten altijd goed voor de dag.

Werkwijze spellingcheck

Wanneer je een tekst in Word naar de tekst-toko.nl stuurt, ontvang je binnen een week, meestal sneller, twee Word- documenten retour.
Je ontvangt één exemplaar, feedback 1 (fb1), van de tekst met alle wijzigingen in de kantlijn en één exemplaar, feedback 2 (fb2), waarin alle wijzigingen al zijn verwerkt. Je leert dus meteen bij over de Nederlandse taal en hebt ook direct de uiteindelijke tekst die je zo kunt versturen (inleveren).

Speciale tarieven voor studenten

Of je nu een rapport, scriptie of sollicitatiebrief met CV wilt laten checken, tekst-toko.nl corrigeert alle teksten van studenten voor maar 0,006 cent per woord.
Een scriptie met maximaal 10.000 woorden corrigeren we voor € 50,00 en ieder woord extra komt dan weer op 0,006 cent per woord.
Er is wel altijd een starttarief van € 5,00.

Spellingcheck met spoed

Heb je een spoedopdracht of een termijn waarvoor je iets aan moet leveren? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sollicitatie. Dan kun je jouw tekst(en) ook binnen 24 uur retour ontvangen. De kosten bedragen dan € 0,012 per woord met een maximum van 5000 woorden.

Heb jij teksten voor mijn spellingcheck?

Stuur dan een mail naar info@tekst-toko.nl, vermeld het aantal woorden en geef aan wanneer je jouw tekst of teksten graag retour ziet. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ook geven we graag advies over hoe je je rapport of scriptie kunt structureren. Hier rekenen we een bedrag van € 12,50 voor.

Bereken nu!

Vul het aantal woorden in om direct te zien hoeveel het nakijken kost

Hulp nodig?

Klik hiernaast op contact, vul het formulier in en tekst-toko.nl neemt zo snel mogelijk contact met u op!