• +31630906204
  • info@tekst-toko.nl

Redigeren van teksten voor ondernemers en particulieren

Je bent ondernemer, hebt een eigen bedrijf en bent goed in je vak. Natuurlijk wil je professioneel overkomen bij je klanten en de doelgroep die je nog wilt bereiken.
Wat zou het dan fijn zijn als de teksten op je website en de teksten in jouw brochure of advertentie geen lelijke spelling- of grammaticafouten bevatten.
tekst-toko.nl helpt jou graag met het redigeren van teksten. Dan kom je altijd goed voor de dag.

tekst-toko.nl is er voor iedereen

Ook als je geen bedrijf hebt kun je bij tekst-toko.nl terecht voor het redigeren van teksten.
Of het nu om een kleine tekst gaat of een heel (e-)boek, wij zijn er voor iedereen die twijfelt aan zijn of haar Nederlandse schrijfvaardigheid en behoefte heeft aan een screening. Wij kijken al je teksten woord voor woord na en corrigeren deze waar nodig.

Werkwijze voor het redigeren van teksten

Nadat wij de exacte werkzaamheden (per mail) hebben besproken, zal ik de tijdsduur en de kosten bepalen. Na jouw akkoord hierop, mail je alle tekst naar info@tekst-toko.nl in Word. Na het overmaken van het bedrag gaan we voor je aan de slag.
Binnen de afgesproken tijd ontvang je één exemplaar van de tekst met alle wijzigingen in de kantlijn en één exemplaar waarin deze al zijn verwerkt.

In het eerste document, feedback (fb1), zie je in de kantlijn wat er is aangepast, waarna je kunt bepalen of je het eens bent met de wijzigingen.
In het tweede document, feedback 2 (fb2), zijn alle aanpassingen geaccepteerd. Dit is handig als je de teksten snel nodig hebt.

Hoe worden de kosten berekend?

De kosten voor het redigeren van teksten hangen af van de grootte van het document.
Het standaardtarief is € 0,009 per woord en daarnaast is er een starttarief van € 5,00.
Voor dit standaardtarief ontvang je de gecorrigeerde tekst in ieder geval binnen een week retour. In veel gevallen zal een gecorrigeerde tekst sneller retour zijn.

Redigeren van teksten met spoed

Heb je een spoedopdracht of een deadline (bijvoorbeeld voor een drukker)? Dan kun je jouw tekst(en) ook binnen 24 uur retour ontvangen. De kosten bedragen dan € 0,016 per woord met een maximum van 5000 woorden en een starttarief van € 10,00.

Heb jij teksten om te redigeren?

Stuur dan een mail naar info@tekst-toko.nl, vermeld het aantal woorden en geef aan wanneer je de tekst of teksten graag retour ziet. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Korting met de ‘pre-paid’-kaart!

Wanneer je regelmatig teksten laat controleren, kun je ook kiezen voor een ‘pre-paid’-kaart. Met een ‘pre-paid’-kaart betaal je slechts € 0,007 per woord!
Je kunt dan kiezen uit een kaart van € 50,00 of € 100,00. Je tegoed blijft onbeperkt geldig.

Heb je vragen over de pre-paid-kaart? Neem dan contact met mij op.

Wij geven geen cursussen in de Nederlandse taal en schrijven ook geen teksten. Wel verwijzen wij je graag naar een tekstschrijver die jouw informatie treffend kan verwoorden en online beter vindbaar kan maken.

Hulp nodig?

Klik hiernaast op contact, vul het formulier in en tekst-toko.nl neemt zo snel mogelijk contact met u op!