• +31630906204
  • info@tekst-toko.nl

De optimale tekstcontrole van tekst-toko.nl

Veel mensen hebben enige moeite om goed Nederlands te schrijven. Als student, ondernemer of schrijver heb je een bepaald doel voor ogen en je kunt nu eenmaal niet alle spelling- en grammaticaregels in je achterhoofd hebben bij het schrijven van bijvoorbeeld teksten voor je/uw website, een brochure, scriptie, rapport of boek. tekst-toko.nl neemt met een optimale tekstcontrole al jouw tekstuele zorgen uit handen.

Keurig verzorgde tekstcontrole

tekst-toko.nl zorgt ervoor dat jouw/uw tekst er altijd verzorgd uitziet. Hierdoor kunnen studenten een goed geschreven rapport en scriptie inleveren en ondernemers komen zo professioneler over bij hun doelgroep. Een tekst zonder lelijke taalfouten helpt mee bij het bereiken van jouw/uw doel(en).

Tekstcontrole, oftewel het nakijken, corrigeren en optimaliseren van Nederlandse teksten, dat is wat tekst-toko.nl met veel zorgvuldigheid doet. Wij letten op spelling, grammatica en stijl.

Kijk gerust welke prijzen en werkwijze wij hanteren voor ondernemers en particulieren en welke prijzen en werkwijze voor studenten.

Tekstcontrole door tekst-toko.nl


Over Josine

Mijn naam is Josine Th. Olivier en de Nederlandse taal zit in mijn bloed. Na een lange carrière in verschillende communicatiefuncties gaf ik twaalf jaar les op een hogeschool. Als docent Managementvaardigheden en communicatie kwam ik tot de ontdekking dat het erg slecht gesteld is met de kennis van de Nederlandse taal van de studenten. Samen met een collega ontwikkelde ik colleges en workshops Nederlandse schrijfvaardigheid. Dat is ook de reden dat ik in 2011 de tekst-toko ben gestart. Inmiddels ben ik met pensioen en wil ik mijn kennis inzetten om anderen te helpen met het schrijven van teksten in goed Nederlands.

Vragen over mij of mijn tekstcontrole?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help jou/u graag.

Hulp nodig?

Klik hiernaast op contact, vul het formulier in en tekst-toko.nl neemt zo snel mogelijk contact met u op!